Punë Sezonale në Kroaci

GetFive në bashkëpunim me disa restaurante në Kroaci, shpallë Konkurs për këto pozita:

  • Kuzhinier/e
  • Kamarier/e
  • Shankist/e
  • Pizzaman

Benefitet:

  • Fjetja dhe ushqimi i garantuar nga punëdhënësi
  • Asistencë në marrjen e vizës
  • Mundësi për të punuar në restaurantet më të njohura në Kroaci
  • Mundësi punësimi edhe pas sezonës

Për të aplikuar, klikoni në butonin më poshtë:

(Visited 628 times, 1 visits today)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *