konkurs pune

VALUATION SERVICES

Job Competition: Valuation Services Location: Pristina, Kosova. (Working for US-based Client) Job Description: When you join the Valuation Services group within our Financial Advisory (FA) segment, you will be part of a team working hand-in-hand with our clients to develop complex financial models to determine the fair value of various business interests and assets. Our…

Read More

Marketing Communications Intern

Job Position: Marketing Communications Intern Job Type: Internship (6 months-full time) Job Summary: As a key member of our marketing department, you will have the opportunity to contribute to a variety of projects and gain hands-on experience in the field of marketing communications. Responsibilities: Qualifications: Benefits: If you are a dedicated and motivated individual looking…

Read More

Junior Financial Accountant

Job Competition: Junior Financial Accountant (x3) Company: For our Client (Accountancy and Finance firm providing bookkeeping, financial, and business services) Location: Pristina, Kosovo. (Working for US-based Client) Application Deadline: 31.03.2024 Job Type: Full-Time About Us:  A fast-growing Kosovar accountancy and finance firm, dedicated to providing high-quality financial solutions to our clients. We are seeking a…

Read More

ARKATAR/E & SEKTORIST/E

Lokacioni: Prishtinë Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat e shpallura janë: Sektorist/e: – Është përgjegjës/e për sistemimin, organizimin dhe mbushjen e vazhdueshme të hapësirave ekspozuese me mallra sipas standardeve të kompanisë – Informon klientët lidhur me specifikat dhe informatat tjera që kërkohen për produktin duke e shërbyer klientin në mënyrë më të mirë; – Përkujdeset për…

Read More

Punë Sezonale në Kroaci

GetFive në bashkëpunim me disa restaurante në Kroaci, shpallë Konkurs për këto pozita: Benefitet: Për të aplikuar, klikoni në butonin më poshtë:

Senior Financial Analyst

Job Competition: Senior Financial Analyst (x2) Company: For our Client (Accountancy and Finance firm providing bookkeeping, financial, and business services) Location: Pristina, Kosovo. (Working for US-based Client) Application Deadline: 31.12.2023 Job Type: Full-Time About Us:  A fast-growing Kosovar accountancy and finance firm, dedicated to providing high-quality financial solutions to our clients. We are currently seeking…

Read More

Senior Financial Accountant

Job Competition: Senior Financial Accountant (x2) Company: For our Client (Accountancy and Finance firm providing bookkeeping, financial, and business services) Location: Pristina, Kosovo. (Working for US-based Client) Application Deadline: 31.12.2023 Job Type: Full-Time About Us:  A fast-growing Kosovar accountancy and finance firm, dedicated to providing high-quality financial solutions to our clients. We are seeking a…

Read More

HR Assistant (Junior)

Job Competition: HR Assistant (Junior I level) (x1) Company: For our Client (Accountancy and Finance firm providing bookkeeping, financial, and business services) Location: Pristina, Kosovo. (Working for US-based clients) Application Deadline: 31.12.2023 Job Type: Full-Time About Us:  A fast-growing Kosovar accountancy and finance firm, dedicated to providing high-quality financial solutions to our clients. We are…

Read More