Category

Market

ARKATAR/E & SEKTORIST/E

Lokacioni: Prishtinë Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat e shpallura janë: Sektorist/e: – Është përgjegjës/e për sistemimin, organizimin dhe mbushjen e vazhdueshme të hapësirave ekspozuese me mallra sipas standardeve të kompanisë – Informon klientët lidhur me specifikat dhe informatat tjera që kërkohen për produktin duke e shërbyer klientin në mënyrë më të mirë; – Përkujdeset për…

Read More

Menaxher/e Marketi

Lokacioni: Prishtinë Detyrat dhe përgjegjësitë për këtë pozitë janë: – Menaxhon të gjitha punët në pikën shitëse, menaxhon me stafin dhe kujdeset maksimalisht për mbarëvajtje të punëve; – Menaxhimin e arritjeve të synimeve dhe qëllimeve të vendosura për pikën shitëse; – Monitorimi i përformancës së punonjësve në pikë dhe motivimi i tyre për të arritur…

Read More