ARKATAR/E & SEKTORIST/E

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat e shpallura janë:

Sektorist/e:

– Është përgjegjës/e për sistemimin, organizimin dhe mbushjen e vazhdueshme të hapësirave ekspozuese me mallra sipas standardeve të kompanisë

– Informon klientët lidhur me specifikat dhe informatat tjera që kërkohen për produktin duke e shërbyer klientin në mënyrë më të mirë;

– Përkujdeset për shoqërimin e klientit deri te produkti i kërkuar;

Arkatar/e:

– Përkujdeset për kontrollimin dhe skanimin e të gjitha produkteve pa harruar asnjë produkt;

– Përkujdeset që të ketë sasi të mjaftueshme të monedhave dhe kartëmonedhave në arkë në çdo kohë;

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *